Call us: 088 222 16 00
Mail us: info@cn2.nl

Freesgraveren

Bij freesgraveren wordt een gravure verhoogd of verdiept uit het materiaal verspaand. Hierdoor ontstaan de gewenste teksten of logo’s. Op het gebied van freesgraveren kun je bij CN2 Graveertechniek terecht voor maatwerkoplossingen die geheel op jouw wensen zijn afgestemd.

Om te beginnen heb je de keuze uit vele materialen waarop wij jouw ontwerp kunnen bewerken. Je kunt kiezen voor diverse kunststoffen, waaronder resposal, formapal en multipal. Ook gravures op hout en geanodiseerde metalen zoals RVS en aluminium zijn mogelijk. Daarnaast ben je bij ons vrij in ontwerp en kun je teksten en logo’s laten freesgraveren in diverse afmetingen en kleuren.

Lees verder

Snel en kwaliteit

CN2 Graveertechniek is hét adres voor het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige freesgegraveerde maatwerkoplossingen. Wat kun je van vraag tot levering van ons verwachten?

Een maatwerkoplossing met behulp van freesgraveren begint met het in kaart brengen van jouw wensen.

Zodra de wensen geïnventariseerd zijn, kunnen wij een digitaal ontwerp voor je maken.

Na akkoord op het ontwerp volgt ons advies voor de meest gunstige proces- en materiaalkeuze. Wij kunnen alle materialen leveren, maar je kunt ook zelf materiaal aanleveren. Geleverde materialen zullen wij echter wel altijd testen op geschiktheid.

Wanneer je het eens bent met ons advies gaan we over tot productie. Afhankelijk van het gekozen product, bedraagt het productieproces over het algemeen 5 werkdagen.

Jouw op maat gemaakte eindproduct kan worden bezorgd of afgehaald.

Indien het product nazorg verlangt, nemen wij na levering contact met je op.

Benieuwd wat wij op het gebied van freesgraveren voor je kunnen betekenen?