Call us: 088 222 16 00
Mail us: info@cn2.nl

Lasergraveren

Bij lasergraveren wordt de toplaag van het materiaal als het ware verbrand. Hiermee wordt een onuitwisbaar kenmerk op het object aangebracht. CN2 Graveertechniek is het adres voor maatwerkoplossingen op het gebied van lasergraveren. Oftewel, oplossingen die geheel op jouw wensen zijn afgestemd.

Omdat wij de beschikking hebben over zowel een CO2-, Yag- als Diode-laser, kun je bij ons vele verschillende materialen laten lasergraveren. Van diverse kunststoffen en geanodiseerde metalen zoals RVS en aluminium tot graveren op leer, rubber, steen, hout en glas: de keuze in materiaal voor lasergraveren is bij ons enorm. Daarnaast ben je bij CN2 Graveertechniek vrij in het ontwerp en kun je teksten, afbeeldingen en logo’s laten lasergraveren in diverse afmetingen en kleuren.

Lees verder

Snel en kwaliteit

CN2 Graveertechniek is hét adres voor het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige lasergegraveerde maatwerkoplossingen. Wat kun je van vraag tot levering van ons verwachten?

Een maatwerkoplossing met behulp van lasergraveren begint met het in kaart brengen van jouw wensen.

Zodra de wensen geïnventariseerd zijn, kunnen wij een digitaal ontwerp voor je maken.

Na akkoord op het ontwerp volgt ons advies voor de meest gunstige proces- en materiaalkeuze. Wij kunnen alle materialen leveren, maar je kunt ook zelf materiaal aanleveren. Geleverde materialen zullen wij echter wel altijd testen op geschiktheid.

Wanneer je het eens bent met ons advies gaan we over tot productie. Afhankelijk van het gekozen product, bedraagt het productieproces over het algemeen 5 werkdagen.

Jouw op maat gemaakte eindproduct kan worden bezorgd of afgehaald.

Indien het product nazorg verlangt nemen wij na levering contact met je op.

Benieuwd wat wij op het gebied van lasergraveren voor je kunnen betekenen?