Call us: 088 222 16 00
Mail us: info@cn2.nl

De snelheid van een Harley Davidson

Rodaal is een bedrijf dat gespecialiseerd is in machinebouw, machineparts en metaalbewerking. Voor HG Motors, de grootste Harley-parts distributeur van Europa, heeft Rodaal in eigen fabriek 72 stuks luchtfilterkappen gemaakt, bestemd voor Harley Davidson motoren. Deze luchtfilterkappen zijn door Rodaal weer doorgezet naar ons om ze te voorzien van een lasergravure in de vorm van logo en bedrijfsinformatie.

Geen wolkje aan de lucht

De realisatie van de lasergravure begon voor Jeffrey met het maken van een mal. Hierdoor konden de luchtfilterkappen op de juiste wijze gepositioneerd worden voor het lasergraveren. Vervolgens heeft Jeffrey het ontwerp gemaakt door een foto, aangeleverd vanuit Rodaal, na te tekenen in Illustrator. Na goedkeuring van de klant heeft hij het ontwerp geïmporteerd in de lasersoftware. Tot slot heeft hij de luchtfilterkappen stuk voor stuk in de mal geplaatst en zijn met behulp van de lasergraveermachine alle kappen voorzien van de lasergravure.

‘We zijn zeer tevreden en enthousiast over het eindresultaat van de Harley luchtfilterkappen. Het ziet er super uit! Bovendien is het hele proces vele malen beter gelopen ten opzichte van onze vorige leverancier’, aldus Leo van den Rotte, werkzaam bij Rodaal.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van het lasergraveren van machineparts? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.