Call us: 088 222 16 00
Mail us: info@cn2.nl

Je pict-ogram ze er zo uit!

Voor bedrijven is veiligheid binnen hun gebouw van essentieel belang. Waar moet personeel heen op het moment dat er brand uitbreekt? Een EHBO-koffer, waar bevindt deze zich? Waar kunnen ogen uitgespoeld worden indien er sprake is van een schadelijke stof in de ogen? Het zijn slechts een aantal mogelijke vragen die snel beantwoord dienen te worden. En daar spelen pictogramborden een belangrijke rol bij. Want voor elke gevaarlijke situatie bestaat wel een pictogram.

Ook bij één van de grootste baggermaatschappijen ter wereld kwamen de term pictogram op de agenda. Het bedrijf opende namelijk een nieuwe locatie en was op zoek naar pictogrammen om aan te geven welke veiligheidsattributen zich bevinden in de verschillende ruimtes. De baggermaatschappij kwam in die zoektocht bij ons terecht. Wij hebben voor de hele locatie vervolgens diverse pictogramborden gemaakt.

De borden zijn gemaakt van aluminium dibond en door sleuven te frezen aan de achterkant, zijn de pictogramborden te plaatsen als zijnde v-borden, oftewel ‘makelaarsborden’. Zo blijft het niet alleen één mooi rondlopend geheel, maar zijn de pictogramborden nog beter zichtbaar. Dit geeft weer een extra stukje zekerheid als het gaat om de waarborging van de veiligheid.

Naast de pictogrammen op bovenstaande foto’s kunnen we ook vele andere pictogramborden maken. Denk hierbij aan zaken zoals veiligheidsbrillen, vallend materiaal, elektra en verzamelplaats. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.