Call us: 088 222 16 00
Mail us: info@cn2.nl

Recyclen is de sleutel tot succes

Zo nu en dan heb je van die opdrachten waar je wat langer bij stilstaat. Een recente opdracht, met als eindgebruiker een onderneming die vakantieparken exploiteert, was er zo één. De termen innovatie en recyclen waren de rode lijn in het verhaal.

Maar waarom erbij stilstaan? Dat heeft te maken met het unique selling point van onze opdrachtgever. Dit bedrijf maakt namelijk producten uit plastic (rest)afval. Recyclen dus. Gezien de huidige problematiek rondom plastic, zoals de plasticsoep, dragen wij graag een steentje bij aan dit soort duurzame initiatieven.

In een eerdere samenwerking maakten we zodoende al eens spiegels voor een grote speler in de voedingsmiddelenindustrie. Daar is nu dus een sleutelhanger voor een onderneming in de recreatiebranche bijgekomen. Deze komt aan de huissleutels voor de accommodaties. Ons aandeel: wij hebben een aluminium mal door middel van freesgraveren voorzien van het logo zodat dit logo zichtbaar is in de te maken sleutelhangers.

Het klinkt als een geringe bijdrage, maar als iedereen een stukje bijdrage levert gaan we samen de strijd aan tegen de problematiek. En dat is precies wat de opdrachtgever nastreeft: een betere toekomst die we samen creëren.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van het freesgraveren van bijvoorbeeld sleutelhangers? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.