Call us: 088 222 16 00
Mail us: info@cn2.nl

Over ons

CN2 Graveertechniek

CN2 Graveertechniek is een professioneel graveerbedrijf dat is gevestigd in Ridderkerk. Van oorsprong is onze corebusiness graveren. Door de jaren heen is ons machinepark echter flink uitgebreid en onderscheiden wij ons door een breed scala aan mogelijkheden in dienstverlening.  

Vandaag de dag kun je bij CN2 Graveertechniek terecht voor het freesgraveren, lasergraveren, sublimeren en UV-printen van vele verschillende objecten. Denk je aan het realiseren van onder andere bewegwijzering, naamborden, badges, labels en relatiegeschenken, dan denk je aan CN2 Graveertechniek.

Wij zijn een graveerbedrijf waar de sfeer informeel is en waar onze toegewijde medewerkers de lijnen altijd kort houden. Deze werkwijze, in combinatie met ons uitgebreide producten- en dienstenpakket, maakt dat wij dé partij zijn om in te schakelen bij al je graveeropdrachten. Van USB-sticks tot machineonderdelen en van bekers tot naamplaten, CN2 graveert het in alle soorten en maten! 

CN2 in je geheugen gegraveerd. Dat is wat wij uiteindelijk willen bereiken bij iedereen die betrokken is geweest bij CN2 Graveertechniek.

Nieuws en social media

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Alle relevante informatie over onze diensten en producten publiceren wij op diverse kanalen.

Check daarom wekelijks de nieuwspagina, meld jezelf aan voor de maandelijkse nieuwsbrief of maak een connectie met CN2 Graveertechniek via onze social mediakanalen.

Volg onsVoeg ons toeLike ons

Snel en kwaliteit

CN2 Graveertechniek is hét adres voor het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen. Wat kun je van vraag tot levering van ons verwachten?

Een maatwerkoplossing begint met het in kaart brengen van jouw wensen.

Zodra de wensen geïnventariseerd zijn, kunnen wij een digitaal ontwerp voor je maken.

Na akkoord op het ontwerp volgt ons advies voor de meest gunstige proces- en materiaalkeuze.

Wanneer je het eens bent met ons advies gaan we over tot productie. Afhankelijk van het gekozen product, bedraagt het productieproces over het algemeen 5 werkdagen.

Jouw op maat gemaakte eindproduct kan worden bezorgd of afgehaald.

Indien het product nazorg verlangt, nemen wij na levering contact met je op.