Call us: 088 222 16 00
Mail us: info@cn2.nl

Sublimeren

Bij sublimeren wordt onder hoge druk en warmte een full colour print in het speciaal gecoate materiaal geperst. Hierdoor komen afbeeldingen en logo’s geheel onder de transparante coating te liggen. CN2 Graveertechniek is hét adres voor gesublimeerde maatwerkoplossingen die geheel op jouw wensen zijn afgestemd. 

Je kunt er voor kiezen jouw object op een gecoate aluminium- of staalplaat te laten persen. Door de aangebrachte coatinglaag is het eindproduct slijtvast en bovendien beschermd tegen graffiti, oplosmiddelen, UV-straling en alle weersinvloeden. Ook ben je vrij in ontwerp en kun je afbeeldingen en logo’s in full color en diverse afmetingen laten sublimeren.

Lees verder

Snel en kwaliteit

CN2 Graveertechniek is hét adres voor het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige gesublimeerde maatwerkoplossingen. Wat kun je van vraag tot levering van ons verwachten?

Een maatwerkoplossing met behulp van sublimeren begint met het in kaart brengen van jouw wensen. 

Zodra de wensen geïnventariseerd zijn, kunnen wij een digitaal ontwerp voor je maken.

Na akkoord op het ontwerp volgt ons advies voor de meest gunstige proces- en materiaalkeuze. Wij kunnen alle materialen leveren, maar je kunt ook zelf materiaal aanleveren. Geleverde materialen zullen wij echter wel altijd testen op geschiktheid.

Wanneer je het eens bent met ons advies gaan we over tot productie. Afhankelijk van het gekozen product, bedraagt het productieproces over het algemeen 5 werkdagen.

Jouw op maat gemaakte eindproduct kan worden bezorgd of afgehaald.

Indien het product nazorg verlangt, nemen wij na levering contact met je op.

Benieuwd wat wij op het gebied van sublimeren voor je kunnen betekenen?