Call us: 088 222 16 00
Mail us: info@cn2.nl

UV-printen

Bij UV-printen wordt op milieuvriendelijke wijze materiaal geprint dat zowel binnen als buiten toepasbaar is. Deze technologie zorgt voor een perfecte hechting tussen materiaal en gekozen bedrukking. Op het gebied van de nieuwste technologie UV-printen kun je bij CN2 Graveertechniek terecht voor maatwerkoplossingen die geheel op jouw wensen zijn afgestemd.

Om te beginnen is het grote voordeel dat je de keuze hebt om vele materialen te UV-printen. Naast harde materialen zoals metalen en kunststoffen kunnen ook onder andere plastic, glas en hout worden geprint. Daarnaast ben je bij ons vrij in ontwerp en kun je teksten en logo’s full color laten UV-printen. De mogelijkheden in formaat van objecten zijn eindeloos.

Lees verder

Snel en kwaliteit

CN2 Graveertechniek is hét adres voor het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige UV-geprinte maatwerkoplossingen. Wat kun je van vraag tot levering van ons verwachten? 

Een maatwerkoplossing met behulp van UV-printen begint met het in kaart brengen van jouw wensen.

Zodra de wensen geïnventariseerd zijn, kunnen wij een digitaal ontwerp voor je maken.

Na akkoord op het ontwerp volgt ons advies voor de meest gunstige proces- en materiaalkeuze. Wij kunnen alle materialen leveren, maar je kunt ook zelf materiaal aanleveren. Geleverde materialen zullen wij echter wel altijd testen op geschiktheid.

Wanneer je het eens bent met ons advies gaan we over tot productie. Afhankelijk van het gekozen product, bedraagt het productieproces over het algemeen 5 werkdagen.

Jouw op maat gemaakte eindproduct kan worden bezorgd of afgehaald.

Indien het product nazorg verlangt, nemen wij na levering contact met je op.

Benieuwd wat wij op het gebied van uv-printen voor je kunnen betekenen?